TRENDING
 • 23:08 » Cum arată cea mai scumpă garsonieră de 16 mp din centrul Clujului. Are toaleta în dulap și costă cât o locuință de lux
 • 20:56 » Dâmbovița: A spart o sală de jocuri și a furat un seif în care se afla o sumă importantă de bani. Hoțul a fost prins și arestat
 • 20:56 » Bărbat înjunghiat de o vecină după un scandal
 • 20:55 » Bătaie într-o intersecție din București. Un șofer a scos bâta şi l-a lovit pe altul, după o şicanare în trafic
 • 20:53 » Pronunțare pe 5 aprilie în recursul în casație al lui Cristian Popescu Piedone din dosarul Colectiv. Zeci de susținători l-au aplaudat în sala de judecată pe fostul primar
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Petiție pentru suspendarea noului regulament TimPark Timișoara

Voi câte ture de zonă dați în fiecare seară pentru a găsi un loc de parcare în apropierea casei?
De câte ori vi s-a întâmplat să veniți seara, după o zi obositoare de lucru, cu plase de la cumpărături și să nu găsiți loc de parcare în apropierea locuinței?

Vi se pare corect să plătiți și o taxă anuală la TimPark, fara să se schimbe nimic?
Avem o petiție online pentru cei nemulțumiți de noul regulament TimPark.
Și voi sunteți afectați de noul regulament TimPark și conștientizați că nu este un regulament care să acopere situațiile reale din zonele cu parcări aglomerate și că TimPark ne impune să plătim o taxă anuală pentru “o speranță”?

Sunteți confortabili să achitați “o taxă anuală pentru dreptul de a parca pe domeniul public” care impune și o mulțime de condiționări, fară a vi se oferi ceva concret?

Vă invit să contribuiți în număr mare la propunerea de suspendare a Noului Regulament TimPark prin semnarea petiției accesând linkul de mai jos:

Cerem suspendarea noului regulament TimPark din H.C.L.M Timisoara nr. 20/2022

Prima etapă a obiectivului este să strângem 1000 de semnături.

Perspectiva: dacă fiecare din primii 1000 care semnează această petiție arată acest demers la cel puțin 3 prieteni afectați de acest regulament, se vor strânge 4000 de semnături, și vom continua tot așa până vom strânge numărul de semnături necesar pentru a da valoare juridică acestei petiții.

P.S. Dacă susții această inițiativă, Like & Share!

Dacă, deși te afectează acest regulament, dar ești genul care alegi să nu te implici în schimbări ale sistemului pentru că nu vrei să îți bați capul, și e mai simplu pentru tine să plătești anual o taxă, ignoră acest mesaj! Dar să ții cont că atunci nu ar mai fi corect să dai vina pe administrația locală pentru că orașul nu evolueză în ritmul la care te aștepți!

Sursa Iuli Ana

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...

3 COMMENTS

 1. Alin Draghici Reply

  De acord

 2. Eugenia Reply

  Sustin petitia

 3. Patriciu Reply

  Sustin!

LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide