BREAKING NEWS
  • 15:08 » Previziunile lui Bill Gates despre încălzirea globală și schimbările climatice: cine va rezolva problemele, de fapt
  • 15:05 » Viitorul digital al învățământului superior: universitățile au acționat bine în pandemie, dar pentru programe online sustenabile au nevoie de mult mai multe resurse tehnice, educaționale și financiare – raport al Comisiei Europene
  • 15:01 » Banca Transilvania și lecția de istorie: cum ajungi ”finanțatorul principal” al României
  • 14:57 » Ministrul Finanțelor propune modificări ale Codului Fiscal: Firmele care își văd onest de afaceri vor fi sprijinite
  • 14:54 » INCIDENȚA COVID, ÎN CREȘTERE! MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ARE 6,52
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Peugeot electrifică Finala ATP de la Torino

Un nou episod din parteneriatul de peste trei decenii dintre Peugeot și circuitul profesionist de tenis se scrie în aceste zile la Torino. Orașul italian găzduiește finala ATP 2021, turneu la care participă cei mai buni opt tenismani din circuit.

Între aceștia sunt prezenți și ambasadorii mărcii franceze, sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, și italianul Matteo Berrettini, al șaptelea jucător în ierarhia ATP.

Flotă Peugeot de 40 de vehicule ecologice

Peugeot electrifică Finala ATP de la Torino

Brandul din Hexagon este sponsor principal al competiției și mașina oficială a turneului de tenis de la Torino. „Leul” a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de 40 de vehicule electrice și hibride plug-in, care transportă jucătorii, antrenorii și VIP-urile care participă la această competiție care încheie sezonul de tenis 2021.

Flota este formată din noile 308 și 308 SW hybrid, 508 și 508 SW Sport Engineered, 3008 PHEV, 508 și 508 SW hybrid, e-208, e-2008 și monovolumul electric e-Traveller.

De asemenea, pe toată durata turneului, în piața „San Carlo” din centrul orașului italian sunt expuse noile modele 308 Hybrid și 508 Sport Engineered. Nu în ultimul rând, producătorul francez este prezent cu un lounge în sala „Pala Alpitour”, cunoscută și sub numele de „Pala Isozaki” după numele arhitectului ei.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide