TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nervii și agitația pot fi calmate cu pastile sau cu pisici. Multe persoane care au trecut prin momente grele în viață au declarat că cel mai bun terapeut a fost chiar animalul lor de companie. Aceștia povestesc că reușeau să își deschidă sufletul în fața ghemotoacelor de blană, să își spună supărările și să aibă senzația că sunt ascultați de cineva.

Tot ceea ce aceștia trebuiau să facă era să mângâie zilnic o felină cel puțin 30 de minute. Pacienții hipertensivi s-au bucurat de o scădere a tensiunii uimitoare după ce au luat parte la acest experiment.

 

Insomniile reprezintă o problemă tot mai comună în rândul oamenilor. Fie că este vorba de problemele de la locul de muncă sau cele din familie, uneori gândurile zboară atât de repede încât nu ne lasă să ne odihnim noaptea.

Felinele au un simț foarte bine dezvoltat, acestea dându-și seama foarte repede de energiile negative care vă înconjoară. Acestea au obiceiul de a se așeza fix pe zona care vă face probleme


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide