TRENDING
  • 22:45 » Beton produs cu CO2 captat din atmosferă. Tehnologia, testată în premieră
  • 22:44 » Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?
  • 22:43 » La ce oră este indicat să îți bei cafeaua. Recomandările specialiștilor
  • 22:42 » Dr. Mihaela Bilic, despre rețeta sigură de slăbit: „Fără nimic de ciugulit!“ Ce spune despre carne și grăsimi
  • 22:40 » Polițiștii au oprit o mașină care mergea haotic și au fost uimiți de descoperire: la volan se afla un tânăr de 14 ani, iar pe banchetă erau părinții săi beți
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nervii și agitația pot fi calmate cu pastile sau cu pisici. Multe persoane care au trecut prin momente grele în viață au declarat că cel mai bun terapeut a fost chiar animalul lor de companie. Aceștia povestesc că reușeau să își deschidă sufletul în fața ghemotoacelor de blană, să își spună supărările și să aibă senzația că sunt ascultați de cineva.

Tot ceea ce aceștia trebuiau să facă era să mângâie zilnic o felină cel puțin 30 de minute. Pacienții hipertensivi s-au bucurat de o scădere a tensiunii uimitoare după ce au luat parte la acest experiment.

 

Insomniile reprezintă o problemă tot mai comună în rândul oamenilor. Fie că este vorba de problemele de la locul de muncă sau cele din familie, uneori gândurile zboară atât de repede încât nu ne lasă să ne odihnim noaptea.

Felinele au un simț foarte bine dezvoltat, acestea dându-și seama foarte repede de energiile negative care vă înconjoară. Acestea au obiceiul de a se așeza fix pe zona care vă face probleme


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide