BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Max – Care flagship este mai rapid?

Pentru taberele Android și iOS, Pixel 6 și iPhone 13 sunt cele mai interesante adiții de anul acesta în materie de smartphone-uri. De la teste peste teste și munca „pe teren”, fiecare familie a adus la masă rezultate impresionante și relevante pentru propria sferă, dar ce-ar fi lumea dacă nu am pune în ring variantele high-end ale celor două telefoane?

Se ia una bucată Pixel 6 Pro, cu procesorul in-house Tensor și se aruncă în luptă și un iPhone 13 Pro Max cu al său A15 Bionic. Testele au fost realizate pe YouTube de către PhoneBuff. Astfel, lupta s-a dat pentru a decide care dintre cele două modele este mai rapid. Procesul este relativ simplu, și implică utilizarea unei mâini robotice care deschide o serie de aplicații pe fiecare telefon, totul fiind cronometrat. Se evaluează astfel care telefon poate deschide mai repede aplicațiile respective, dar există și un twist interesant. În cele din urmă, Tensor-ul de pe Pixel 6 Pro chiar reușește să se apropie periculos de mult de iPhone 13 Pro Max, după cum veți vedea.

<iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/xWy8EwJdTZI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Max – Fight!

În prima rundă, Pixel 6 Pro trece în fața lui iPhone 13 Pro Max atunci când vine vorba de intrat în aplicații populare, precum Facebook, Starbucks, Word, Excel, Snapseed dar și aplicația nativă pentru camera foto. Aici, telefonul celor de la Google are un avans de vreo 5.22 secunde.

În cea de-a doua parte, însă, A15 Bionic pare să preia conducerea. Aici, procesoarele au fost testate în randarea unui clip video în aplicația FilmoraGo. iPhone 13 Pro Max a fost și este mult prea rapid pentru ca Pixel 6 Pro cu al său Tensor să-i poată face față.

Pro Max-ul a reușit să-i dea clasă și pe sfera de mobile gaming, iar sondajele efectuate de mai mulți youtuberi și publicații rostesc o concluzie simplă: A15 Bionic se descurcă mai bine în jocuri, iar mulți îl preferă deoarece telefonul se încălzește mai puțin. Deci, chiar dacă telefoanele Android oferă ecrane cu rate de refresh ceva mai mari, eficiența răcirii a fost un atuu înhățat de utilizatorii de iPhone 13 Pro Max.

Chiar și așa, Tensor ne arată că se descurcă onorabil, cu rezultate remarcabile pentru prima încercare de chip in-house a celor de la Google, care reușește să concureze nu doar cu Snapdragon-urile 888, ci și cu A15 Bionic, aici de față.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide