TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Plăcile de beton de pe un drum din Gorj s-au ridicat din cauza căldurii. O șoferiță a ajuns la spital după ce a vrut să le ocolească

Temperaturile extrem de mari de la nivelul asfaltului au efecte care pot fi periculoase pentru șoferi. În Gorj, de exemplu, un drum județean a ajuns să fie plin de denivelări, pe ambele sensuri, după ce plăcile de beton din care este construit s-au dilatat de la căldura excesivă. O femeie a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului, în timp ce încerca să treacă de dâmburi.

Plăcile de beton s-au ridicat ca o rampă, pe ambele sensuri ale drumului din comuna Dănești. Șoseaua distrusă este un adevărat pericol pentru cei care trec prin zonă.

O femeie a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului, în timp ce încerca să treacă de dâmburi, iar alți șoferi s-au ales cu mașinile lovite.

Autoritățile locale spun că din cauza căldurii, dar și din cauza greutății foarte mari a mașinilor care tranzitează zona, plăcile de beton s-au ridicat. Este nevoie de intervenția polițiștilor și a utilajelor pentru ca drumul să fie reparat.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj: “Când nu o să mai fie așa de cald, turnăm din nou beton. Oricum, drumul este în licitație publică, de aia am insistat să fie din fonduri europene. Valoarea lui este de 85 milioane de lei. Am mai avut anii trecuți asemenea evenimente dar nu în același loc. Cele patru dale ridicate, e și pentru noi o premieră.”

În Gorj, un drum județean a ajuns să fie plin de denivelări, pe ambele sensuri, după ce plăcile de beton din care este construit s-au dilatat de la căldura excesivă.

Mașinile abia se pot strecura printre dâmburi. Unii șoferi ocolesc kilometri întregi, pentru a evita porțiunea drum, iar alții își testează îndemânarea la volan.

Pentru mașinile de mare tonaj, însă, este imposibil de trecut. Problema este că șoferii nu știau de situație și au rămas blocați.

Autoritățile îi roagă pe șoferi să circule prudent până la remedierea situației. Termenul de execuție încă nu a fost estimat.

Sursa: digi.24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide