TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Am plasat prima notă de comandă care prevede colectarea datelor existente și actualizarea lor. Acest lucru este necesar pentru că ani de zile contractul cu Universitatea de Arhitectură ”Ion Mincu” a fost blocat.

În următoarea perioadă vom solicita tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu, precum primăriile de sector, ministere, INS, date la zi despre rețeaua de apă și canalizare, telecomunicații, gaze, densitate populație etc. pentru elaborarea unui document care să reflecte realitatea din teren.

De la începutul anului, când am semnat împreună cu rectorul și prorectorul Universității de Arhitectură „Ion Mincu”, actul adițional pentru realizarea PUG, săptămâna aceasta a avut deja loc o primă ședință de lucru foarte bună, la care au participat specialiștii Direcției de Urbanism și reprezentanți ai Universității de Arhitectură ”Ion Mincu”.

Astfel, s-a stabilit modul de lucru și etapele care trebuie parcurse pentru elaborarea următoarelor note de comandă. În maxim două luni va începe efectiv activitatea de proiectare.

 

Doresc să mulțumesc Universității de Arhitectură, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București, precum și tuturor instituțiilor cu care colaborăm pentru realizarea PUG, instituții care au înțeles importanța acestui demers și care contribuie astfel la finalizarea, cât mai rapidă, a acestui document”, a scris edilul pe Facebook.

 

sursa: dcnews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide