TRENDING
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
  • 18:23 » Salariile angajaţilor din transport şi distribuţie: Cât câştigă un curier, un dispecer auto sau un şofer
Daca ti-a placut, distribuie acum!

PlayStation 5 a primit un update de soft care activează slotul M.2 pentru SSD!

Sony a furnizat o actualizare software pentru PlayStation 5 prin intermediul căreia activează slotul M.2 pentru instalarea unui SSD PCIe 4.0 de mare viteză. Aceasta este singura metodă prin care utilizatorii pot mări capacitatea de stocare pentru jocuri, acestea putând fi instalate doar pe un mediu de stocare intern din cauza limitărilor de viteză a soluțiilor externe.

Mulți utilizatori s-au plâns de capacitatea de 825GB (667GB utilizabili) ai noii console, astfel producătorul a luat măsuri în această direcție. Știam încă dinainte de lansare că vom putea instala un SSD suplimentar în PlayStation 5, dar nu știam când vom putea face asta. Dar așteptarea a luat sfârșit și cei care au nevoie de stocare extra, o vor putea instala extrem de simplu.

Seagate FireCuda 530 SSD PlayStation 5

Ce SSD poți instala în PlayStation 5?

Producătorul recomandă instalarea unui SSD cu viteză de citire de 5.500Mbps sau mai mare, însă nu a specificat încă ce modele sunt compatibile. Seagate a confirmat că FireCuda 530 din portofoliul său este compatibil cu consola next-gen de la Sony. Acesta este disponibil în mai multe variante, de la 500GB la 4TB. Se pare că și SSD-urile altor producători vor fi compatibile, astfel modele de la Corsair, Sabrent și Western Digital îndeplinesc cerințele minime.

Momentan această caracteristică este disponibilă doar în actualizarea Beta, dar în scurt timp Sony va lansa această versiune de software pentru toți utilizatorii de PlayStation 5. Deci în cazul în care cei 600+ GB nu vă ajung, în curând veți putea mări capacitatea de stocare a noii console.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide