TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

PlayStation 5 o să fie mult mai ușor de găsit, cel puțin pentru o perioadă

Sony a anunțat că tocmai a pus mâna pe un stoc destul de generos de componente care vor ajuta la fabricarea următorului val de console PlayStation 5. Asta pică într-un moment numai bun în care cererea începe iarăși să crească, după ce consola a atins 10 milioane de unități vândute. Iar dacă este să ne luăm după spusele lui Hiroki Totoki (CFO Sony), producătorul vrea să ajungă la peste 14.8 milioane de console vândute până la finalul anului fiscal, adică Martie 2022.

Vestea a venit prin intermediul unui apel cu investitorii, în care Totoki a vorbit despre impactul resimțit de Sony în urma crizei de semiconductori. Aceasta a dus la lipsa consolelor din magazine întrucât nu există destul hardware pentru a produce mai multe PlayStation 5. În combinație cu pandemia și cu scalperii care au pus mâna pe console pentru a le vinde pe piața second-hand pentru profit, mulți gameri au ratat șansa de a achiziționa una.

Partea bună este că această revenire a stocurilor are loc într-o perioadă în care librăria de jocuri a început să crească și cu titluri next-gen precum Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart sau alte exclusivități precum Ghost of Tsushima care urmează să- și primească versiunea enhanced, PlayStation 5 începe să adune niște nume foarte interesante sub umbrela sa. Fiind însă la început de viață, jucătorii care vor pune mâna pe consolă mai târziu nu au motive de supărare deoarece colecția crește de la o lună la alta.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide