TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Plecarea lui Cicâldău la Galatasaray, o adevărată lovitură pentru Gică Hagi! Suma uriașă pe care o poate încasa ‘Regele’:

Gică Hagi și-a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău.

După ce Mitică Dragomir a anunțat în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Cicâldău se va transfera la Galatasaray, turcii au confirmat interesul pentru mijlocașul Craiovei și au emis un comunicat oficial în care susțin că au început tratativele cu internaționalul român.

Când a fost vândut de Viitorul Constanța, în ianuarie 2018, la echipa patronată de Mihai Rotaru, Gică Hagi și-a asigurat 30% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău. Astfel, actualul antrenor al Farului ar urma să încaseze aproape 2 milioane de euro, având în vedere că Galatasaray s-a înțeles cu Universitatea Craiova pentru 6.5 milioane de euro. 

În cele 129 de meciuri, Cicâldău a marcat 33 de goluri și a oferit 29 de pase pentru olteni. De asemena, mijlocașul are și 14 prezențe la echipa națională a României, pentru care a marcat două goluri, ambele înscrise cu Armenia, în luna martie a acestui an.

Sursa sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide