TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poliția a găsit 53 kg de trufe negre fără acte în mașina unui bărbat oprit pentru că mergea cu dublul vitezei legale

Poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au găsit în maşina unui bărbat de 32 ani, din judeţul Alba, trufe în valoare de 91.000 lei, pentru care nu a putut prezenta documentele de provenienţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat, luni, că bărbatul a fost oprit pe drumul naţional 12 C, în localitatea Ticoş Floarea, după ce maşina a fost înregistrată cu 97 kilometri pe oră, pe un sector cu limita de 50 kilometri pe oră.

“În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit 53,58 kilograme de trufe negre, pentru care cel în cauză nu deţinea documente legale de provenienţă, existând suspiciunea sustragerii acestora din fondul forestier naţional. Trufele, în valoare de aproximativ 91.000 lei, au fost ridicate de poliţişti şi predate specialiştilor din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ”, a declarat, într-un comunicat de presă, subinspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt al oricăror produse specifice ale fondului forestier naţional.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide