TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poliția cumpără 10.000 de telefoane pentru agenți, ca să-i verifice mai repede pe șoferi. Contract de 8 milioane euro

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare de 38 de milioane de lei pentru cumpărarea a 10.000 de dispozitive mobile care ar trebui, spune IGPR, să faciliteze agentului din teren să acceseze baza de date a Poliției în vederea verificării șoferilor.

„Autoritatea contractantă intenționează achiziționarea de dispozitive mobile, în cadrul proiectului „Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație””, este descrierea licitației.

Contractul este încadrat la Programul Operațional Infastructura Mare, finanțat de la Bruxelles, însă doar 4.000 de telefoane vor fi cumpărate cu bani nerambursabili, în timp ce 6.000 vor fi plătite de la buget.

Livrările se fac etapizat, conform comenzilor, timp de 18 luni de la data semnării contractului cu furnizorul selectat.

Ofertele se deschid în 1 august.

IGPR face angajări masive, până la sfârșitul anului organizând concursuri pentru selectarea a peste 2.800 de persoane.

Sunt vizate:

investigarea criminalităţii economice – posturi de ofiţer de poliţie; rutieră – posturi de agent de poliţie; ordine publică (ajutor şef post, siguranţă publică, electronist, silvic) – posturi de ofiţer şi agent de poliţie; comunicaţii şi informatică – posturi de agent şi ofiţer de poliţie; logistică – posturi de agent şi ofiţer de poliţie; financiar – posturi de ofiţer şi agent de poliţie; resurse umane – posturi de agent şi ofiţer de poliţie; structura de securitate – posturi de ofiţer de poliţie; criminalistică – posturi de ofiţer de poliţie; cercetare şi prevenire a criminalităţii – posturi de ofiţer de poliţie; reţinere şi arestare preventivă – posturi de agent de poliţie; acţiuni speciale (liniile de muncă pirotehnic şi asalt) – posturi de agent de poliţie; transporturi – posturi de agent de poliţie.

sursa: economedia.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide