BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La data de 25 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Pe raza întregului județ au fost organizate 31 de acțiuni punctuale, fiind legitimate 2.428 de persoane și verificate 253 de obiective de interes, dintre care 117 restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au oprit în trafic, pentru control, 558 de mijloace de transport, dintre care 145 au fost autovehicule destinate transportului public în comun.

În ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a restricțiilor privind circulația în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 22:00-05:00, s-au aplicat 158 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.450 de lei.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor din județul Dâmbovița.

Vă recomandăm să respectați măsurile impuse de autorități și să nu vă expuneți inutil unor riscuri, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide