TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Convoiul libertatii

Camionierul Freedom Convoy, Gord Magill, a încordat muşchii politici ai convoiului vineri în „The Ingraham Angle”.

Premierul Ontario, Doug Ford, a declarat în discursul de vineri privind starea de urgență: „Nu putem… subliniez, nu putem – ca oamenii să ocupe orașele, ținându-le ostatici…”

„… Alegerea limbajului făcută de premier este foarte indicativă, de parcă ar considera Ottawa sub asediu”, a spus Magill gazdei Laura Ingraham.

„Și cred că asta contrazice faptul că ei văd că avem o pârghie incredibilă”, a spus el, remarcând blocada Podului Ambasador și întârzierile pe Podul Blue Water.

Fabricile de automobile sunt lipsite de piese din cauza rezistenței camionagiilor.

„În toată economia, o afectăm și de asta le este frică”, a continuat el. „Le este frică de o revoltă a muncitorilor legitimă, organizată spontan, care are mai multă putere decât ei”.

Magill a spus că niciun politicieni nu au vorbit cu organizatorii convoiului, spre disperarea sa.

„Unde este discuția, unde [sunt] negocierile?”

„Sunteți nelegitimi și ei cred că sunteți teroriști”, a răspuns Ingraham. — Nu vor vorbi cu tine.

În schimb, stânga a mânjit convoiul cu doi purtători de steag „din 100.000 de oameni” la un protest la Ottawa.

„Și folosesc asta practic pentru a spune că suntem toți acești extremiști marginali, de dreapta, chiar dacă sunt oameni la proteste din toate categoriile sociale. Oameni la proteste care nici măcar nu sunt camionieri”.

Magill a spus că camionerii au înființat o bucătărie comunitară în centrul orașului Ottawa, iar raverii au instalat sisteme de sunet în weekend.

„Și oamenii au venit și au dansat pentru că sunt atât de veseli pentru că își doresc libertatea înapoi și este o sărbătoare. Cu toate acestea, mass-media te-ar face să crezi că suntem practic naziști. Și este ridicol, așa că a trebuit să spun ceva despre.”

Ingraham a dezvăluit ce amenințare consideră elitele convoiul ca fiind mai gravă.

„Oricine nu este de acord cu elitele cu privire la toate aceste probleme, fie că este vorba despre comerț sau fie că este vorba de mandate COVID – dacă dizidenții se adună și se bucură de fapt la un protest, pașnic, aceasta este o amenințare mai mare pentru elite decât orice ar putea China vreodată. face”, a spus ea. “Frica despre care vorbesc – este frica lor, teama de a pierde puterea.”

Sursa foxnews.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide