TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un cuplu a fost învinuit de rele tratamente aplicate minorilor, după ce un băiat, în vârstă de 14 ani, ar fi fost găsit la volanul unui Land Rover care nu a oprit la semnalul polițiștilor, relatează Mirror.

Adolescentul a fost arestat alături de părinții săi în County Tyrone, Irlanda de Nord, la sfârșitul săptămânii trecute.

Poliția a susținut că părinții se aflau și ei în vehicul în acel moment și că erau beți”. 

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, și o femeie de 49 de ani au fost acuzați de mai multe infracțiuni, și s-au prezentat, luni, la Tribunalul din Enniskillen în legătură cu incidentul, care s-a petrecut pe 29 ianuarie, relatează BelfastLive.

Tânărul de 14 ani a fost arestat, însă a fost eliberat pe cauțiune.

Ofițerul a încercat să-l tragă pe dreapta pe șoferul vehiculului Land Rover Discovery, a transmis poliția Mid Ulster, joi, 2 februarie, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Weekendul trecut a fost unul plin de activitate pentru polițiștii din Mid Ulster. În timp ce se deplasa la un alt incident, un echipaj din Dungannon a dat peste acest Land Rover Discovery”, se arată în postare.

După ce au pus la îndoială modul în care era condusă mașina, au încercat să o tragă pe dreapta. La activarea luminilor albastre, șoferul nu a oprit și a încercat să plece. 

 Vehiculul a intrat pe Newell Road înainte de a urca pe o bordură și de a se opri. După ce au vorbit cu șoferul, ofițerii au descoperit că la volan se afla un copil de 14 ani”, conform poliției.

În plus, polițiștii au transmis că tânărul era însoțit de doi pasageri, părinții săi beți.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide