BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița și în colaborare cu jandarmi, polițiști locali, pompieri și reprezentanți de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfăşurat noi acţiuni de control cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

În cadrul acţiunilor organizate, organele de control au verificat respectarea măsurilor de izolare/carantinare, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, precum şi portul măstii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/ deschise.

De asemenea, au fost verificate 123 de societăți comerciale și peste 270 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate, respectiv pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.000 de lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul Sars-CoV-2.

sursa foto: arhivă

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide