BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Giorgio Armani s-a născut în data de 11 Iulie 1934 în orașul Pianceza, Italia. Designerul își amintește cu drag de acest loc liniștit, care i-a permis să trăiască pașnic și departe de forfota marilor orașe. Familia lui a fost una modestă, iar în timpul copilăriei s-a confruntat cu repercursiunile Celui De-al Doilea Război Mondial.

 

 

În anul 1960 Georgio Armani s-a alăturat companiei „Nino Cerruti”, unde a început să-și creeze primele sale piese vestimentare bărbătești. A lucrat aici timp de 10 ani, perioadă în care și-a adus la viață ideile unice. A colaborat cu diverse case de modă, cum ar fi Bagutta, Allegri, Sicons, Montedoro, Hiltons sau Tendresse. Toți își doreau serviciile sale, mai ales că munca lui era foarte bine văzută de presa internațională.

În următorii săi ani de activitate, Georgio Armani a devenit foarte popular în rândul celebrităților. Personalități precum Jodie Foster, Michele Pfeiffer sau John Travolta  i-au purtat creațiile pe covorul roșu, însă el realiza costume și pentru teatru, producții cinematografice sau echipe de aviație.

Armani este unul dintre cei mai importanți creatori de modă din lume, cel care a reușit să se remarce în industria de fashion creând timp de trei decade unele dintre cele mai apreciate stiluri și creații vestimentare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide