TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Povestea din spatele clapelor

Havasi a cântat la pian încă de la vârsta de 4 ani. În anul 1996, la vârsta de 21 de ani, era deja profesor la Conservatorul Weiner Leo. Ulterior, acesta a continuat să studieze la Academia de muzică Franz Liszt. De atunci, fiecare an i-a adus din ce în ce mai mult succes. În anii în care a studiat la Academia de muzică, Havasi a câștigat premiul I la un concurs de pian al Fundației Yamaha din Europa.

 

În anul 2010, Havasi a lansat un proiect cultural care avea să cucerească întreaga lume. Proiectul a fost lansat pentru a aduce un omagiu bunicilor și a construi un pod cultural între China și Europa. A debutat la Budapesta în 2011. Condus de Havasi, muzicienii europeni și maghiari au susținut un spectacol artistic în comun cu Yunnan Art Group din China.

Havasi a lansat și Proiectul Drum & Piano împreună cu prietenul său, percuționistul Endi Kiss. Aceștia au realizat piese și videoclipuri împreună care sunt de-a dreptul impresionante. În România, de fiecare dată când a venit, Havasi a ținut și concerte în zile opționale față de cele anunțate inițial, asta deoarece românii care solicită bilete sunt în număr foarte mare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide