TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Povestea din spatele clapelor

Havasi a cântat la pian încă de la vârsta de 4 ani. În anul 1996, la vârsta de 21 de ani, era deja profesor la Conservatorul Weiner Leo. Ulterior, acesta a continuat să studieze la Academia de muzică Franz Liszt. De atunci, fiecare an i-a adus din ce în ce mai mult succes. În anii în care a studiat la Academia de muzică, Havasi a câștigat premiul I la un concurs de pian al Fundației Yamaha din Europa.

 

În anul 2010, Havasi a lansat un proiect cultural care avea să cucerească întreaga lume. Proiectul a fost lansat pentru a aduce un omagiu bunicilor și a construi un pod cultural între China și Europa. A debutat la Budapesta în 2011. Condus de Havasi, muzicienii europeni și maghiari au susținut un spectacol artistic în comun cu Yunnan Art Group din China.

Havasi a lansat și Proiectul Drum & Piano împreună cu prietenul său, percuționistul Endi Kiss. Aceștia au realizat piese și videoclipuri împreună care sunt de-a dreptul impresionante. În România, de fiecare dată când a venit, Havasi a ținut și concerte în zile opționale față de cele anunțate inițial, asta deoarece românii care solicită bilete sunt în număr foarte mare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide