BREAKING NEWS
  • 10:59 » 3-0 cu Filiași, iar CSU Craiova își continuă drumul spre trofeu! Careul de ași din Cupa României
  • 10:56 » La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct
  • 10:52 » Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”
  • 10:49 » Oferta pusă de masă de FRF pentru Dan Petrescu » Ce salariu i-a propus Federația în comparaţie cu ce are la CFR Cluj
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Anda a fost o femeie care a iubit cultura și care și-a dorit permanent să evolueze. Artista a urmat cursurile Liceului „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti acolo unde și-a dovedit talentul încă de la început, atunci când a intrat în echipa de teatru a instituției de învățământ. A dat de mai multe ori examen de admitere la IATC, reuşind să fie admisă în 1984.

Pe când avea doar 17 ani, Anca Miranda Călugăreanu a participat la o preselecţie pentru un post de solistă la unul dintre ansamblurile Armatei. Renumitul comedian Mircea Crişan i-a recomandat să își schimbe numele în Anda Călugăreanu.

 

A fost căsătorită de două ori, iar din una dintre căsnicii, cea cu actorul Dan Tufaru, a avut și o fiică, Ioana. Întreaga sa viață a fost dedicată muzicii și televiziunii.

În anul 1990 Anda Călugăreanu a realizat emisiunea „Club Anda”, iar în 1991 a plecat în mai multe turnee în Canada și în Statele Unite ale Americii. În 1992 a efectuat ultimul său turneu, în Israel. După ce a revenit în țară a aflat că este grav bolnavă. Anda a luptat mult pentru viața sa, însă în zadar.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide