TRENDING

12:14 » Canicula face prăpăd în țară: Zeci de persoane au leșinat din cauza căldurii. ANM avertizează că urmează zile de foc

12:12 » Cum este să mergi într-o tabără de vară în Coreea de Nord. Experiența bizară a unui tânăr rus în țara lui Kim Jong Un

11:56 » Românii care fug de caniculă în vacanță vor găsi în locurile preferate căldură și mai mare. Cum este vremea în Grecia, Italia și Spania

11:52 » LIVE TEXT „Am auzit focuri de armă”. Trump, rănit la un miting electoral în Pennsylvania. FBI: A fost o tentativă de asasinat

14:19 » Atac al ucrainenilor pe teritoriul Rusiei: Incendiu uriaș la o rafinărie de petrol din Rostov, după ce a fost lovită de drone

Daca ti-a placut, distribuie acum!

POVESTEA UNEI COMUNITĂȚI – ATAȘAMENTUL ȘI ANGAJAMENTUL LOCUITORILOR FAȚĂ DE ORAȘUL TÂRGOVIȘTE

O tânără arhitectă din Târgoviște, studentă cu bursă fulbright la o universitate din America desfășoară un proiect de cercetare care vizează “Atașamentul și Angajamentul locuitorilor față de orașul Târgoviște”. Ana Maria Georgescu, autoarea acestui proiect va publica rezultatele sub forma unei teze de masterat, în jurnalele de specialitate. Mai multe informații despre proiect, dar și despre inițiatoarea lui, Ana Maria Georgescu, aflați urmărind interviul realizat de Silvia Ciobanu, pentru Știrile Columna TV.

Atasamentul fata de loc. Studiu de caz Targoviste”

Înscrie-te și ajută-ne să măsurăm gradul de atașament al locuitorilor față de propriul oraș! Participarea tuturor este importantă. Haideti sa consolidăm comunitatea locală Târgoviște.

Proiectul de cercetare condus în cadrul Universitatii din Massachusetts, S.U.A, isi propune să studieze relatia între atașamentul față de oras (studiu de caz Targoviste) si participarea comunitatii in angajamente civice in legatura cu orasul. Rezultatele studiului vor fi publicate in Statele Unite, sub forma unei teze de masterat, in jurnalele de specialitate, dar prezentate si autoritatilor locale pentru a imbunatati relatiile acestora cu cetatenii orasului, dar si relatiile intre membrii comunitatii.

La acest studiu pot lua parte rezidenti ai orasului Targoviste, cu varsta de peste 18 ani. Ne vom intalni in persoana, intr-o sala de clasa, unde vom discuta despre tema propusa – atasamentul – pe baza unor fotografii. Raspunsurile sunt confidentiale si nu se vor folosi datele personale ale participantilor. La intalnirile de grup vor fi oferite din partea noastra racoritoare si gustari. Este important ca voluntarii sa fie disponibili atat pentru a fotografia orasul (cu telefonul propriu), dar si de a participa ulterior la discutiile inregistrate despre acele fotografii.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a confirma participarea la acest studiu, ma puteti contacta la telefon 0730 246 028, emailpovesteauneicomunitati@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Povestea unei Comunitati.”

What is meaningful to you about Targoviste?

Please help us understand how citizens of Targoviste feel about their town and their ability to participate in decisions affecting it.

I am a Romanian student completing my studies at the University of Massachusetts, in the United States. As part of my research, I want to talk to adults (18+) who live in Targoviste and can help me understand how people connect with the town’s built environment and how they participate in public consultations about it.

Those who participate will be asked to use their phone/camera take some pictures of buildings in Targoviste that matter to them, and take part in two recorded group discussions about those pictures. Answers are confidential, and no personal data will be used. Participants will get snacks and drinks, and I hope to share what I learn with the community to improve public participation for everyone.

Sursa: ColumnaTV


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide