TRENDING
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prahova, Un șofer beat a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe contrasens

Un șofer țeapăn de beat, parțial dezbrăcat, a vrut să conducă 300 de kilometri din județul Prahova până pe litoral. El a fost oprit după ce a intrat pe contrasens și a fost la un pas să provoace un accident.

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea prahoveană Târgșoru Vechi și a fost relatat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

„Suflu tare? Voiam să ajung la Constanța. Acestea sunt o parte a replicilor unui bărbat care noaptea trecută, în jurul orei 00:00, conducea haotic un autoturism pe străzile localității Târgșoru Vechi din județul Prahova. Întrucât autoturismul a pătruns pe contrasens fiind pe punctul de a intra în coliziune cu mai multe autovehicule care circulau regulamentar, unul dintre participanții la trafic a sesizat Poliția prin apel 112”, scrie pe rețeaua de socializare.

Alcoolemie de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat

După ce a fost oprit de polițiști, bărbatul în vârstă de 49 de ani a coborât din mașină și cu greu a reușit să comunice cu agenții. Aceștia au aflat că șoferul îmbrăcat sumar intenționa să plece la Constanța, deși avea o alcoolemie foarte mare.

„Polițiștii au procedat la testarea acestuia și nu mică le-a fost mirarea când au văzut valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat indicată de aparatul alcooltest. Bărbatul, ce se afla la bustul gol și îmbrăcat cu o pereche de bermude, le-a spus colegilor noștri că dorea să conducă până în Constanța pentru a merge și el puțin pe litoral, sens în care ar fi trebuit să conducă încă 300 de km”, au povestit cei de la Europol.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Suras: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide