BREAKING NEWS
 • 9:50 » DE-A PLÂNSU’ CU INDUSTRIA DE APĂRARE
 • 9:41 » Magazinul tau de accesorii! www.petmo.ro
 • 12:26 » Ministrul Economiei: ‘Noi impozităm sărăcia’
 • 12:23 » – Rețineri masive în Berlin după protestele anti restricții: aproximativ 600 de persoane reținute
 • 12:04 » Judeţul Braşov, ce avem prin păduri: 1.468 urşi, 491 lupi, 295 râşi, 1.093 pisici sălbatice
 • 12:02 » DERATECH oferă servicii de curățenie interioară, de o calitate ireproșabilă
 • 11:59 » Şeful Poliţiei Dâmboviţa, ameninţat de un interlop: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc, mă!” VIDEO

Precizări cu privire la obiectivul de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040, la Ungureni, Corbii Mari”

Situația obiectivului de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040, la Ungureni, Corbii Mari” se află în atenția conducerii Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), întrucât lucrările nu se desfășoară în condiții corespunzătoare din punct de vedere al mobilizării resurselor de personal și al utilajelor, podul fiind închis citrculației publice, la solicitarea constructorului.

CJD a organizat în ultimele două săptămâni două întâlniri cu toți factorii de decizie implicați. Astfel, la o primă întâlnire la obiectiv, la care au participat atât conducerea CJD cât și reprezentanți ai constructorului, proiectantului, dirigintele de șantier, precum și primarul comunei Corbii Mari, au fost analizate mai multe aspecte legate de tehnologia de lucru și activitățile cuprinse în proiectul tehnic, deoarece antreprenorul general a reclamat anumite deficiențe din acest punct de vedere.

Cu toate că analizele efectuate la obiectiv au fost constructive, existând opinii obiective, dar și divergențe, atât din partea proiectantului, cât și a dirigintelui de șantier, nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă, executantul solicitând actualizări ale prețului ofertei, precum și o extensie a perioadei de execuție.

Având în vedere acest fapt, a doua întâlnire a avut loc la sediul instituției noastre, cu participarea liderului de asociere și asociatul acestuia (însoțiți de un reprezentant al Casei de Avocatură), conducerii CJD, primarului comunei Corbii Mari și dirigintelui de șantier.

Au fost reluate analizele în detaliu, cu prezentarea punctelor de vedere atât din partea constructorului, cât și din partea Consiliului Județean Dâmbovița și primăriei Corbii Mari, stabilindu-se ca și concluzie, prezentarea, în cel mai scurt timp, din partea executantului a măsurilor necesare realizării obiectivului, cu actualizarea corespunzătoare a graficului de execuție și limitarea la maximum a perioadei de restricție impusă prin închiderea circulației peste pod.

Luând în considerare cu prioritate multiplele sesizări/reclamații și cerințe ale cetățenilor comunei Corbii Mari afectați de închiderea circulației pietonale și rutiere pe pod, aceștia fiind nevoiți să aleagă o variantă ocolitoare ce depșește 10 km, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a atras atenția în mod direct executantului, să mobilizeze în mod corespunzător personalul și utilajele pentru încadrarea în graficele stabilite, cu prezentarea scrisă  a măsurilor ce urmează a fi întreprinse. În cazul în care constructorul nu va intra într-un ritm de lucru corespunzător, CJD va pune în aplicare clauzele contractuale, implicit rezilierea contractului.

             Consiliul Județean Dâmbovița înțelege nemulțumirea cetățenilor pentru disconfortul creat în perioada de realizare a investiției, asigurându-i de toată implicarea în finalizarea la termen a obiectivului și reducerea perioadei de restricții impusă.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide