TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astăzi, 14.05.2021, în Sala Unirii a avut loc activitatea de bilanţ în urma desfășurării, pe o perioadă de 4 zile, în judeţul nostru a Exerciţiului de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii, economiei naţionale şi a teritoriului pentru apărare “MOBEX DB 21”.
S-a constatat cu satisfacţie că putem face faţă unor situaţii speciale, aşa cum au fost simulate în cadrul activităţilor desfăşurate.
“Sunt convins că putem îmbunătăţi răspunsul şi reacţia noastră în cazul apariţiei unor situaţii de criză, pe care nu ni le dorim, însă pentru care trebuie să fim pregătiţi în orice moment.
Mulţumesc tuturor participanţilor, reprezentanți ai Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Muncii şi Protecției Sociale pentru modul în care au desfăşurat şi coordonat această activitate, precum și pentru sprijinul acordat structurilor din judeţ;
Totodată, multumesc instituţiilor publice, autorităţilor administraţiei publice locale şi operatorilor economici din judeţ pentru înţelegerea și disponibilitate de care au dat dovadă, participând la acest exerciţiu, ţinând cont de activitatea zilnică a acestora şi modul în care au rezolvat situaţiile simulate.
Nu în ultimul rând, felicit Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Dâmboviţa, pentru modul în care a coordonat activitatea instituţiilor publice, autorităţilor administraţiei publice locale şi operatorilor economici din judeţ, pentru întocmirea documentelor pe linie de mobilizare şi pentru pregătirea participării acestora la exerciţiu.”
Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian POPA

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide