TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pregătiri pentru Bacalaureat la Limba și literatura română, Matematică și Informatică, online sau hibrid, susținute gratuit de Universitatea Transilvania din Brașov

Cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat la trei materii – limba şi literatura română, matematică şi informatică – sunt organizate de Universitatea Transilvania din Braşov (UniTBv) în acest an, începând din luna martie, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat remis marţi de instituţia de învăţământ superior, la aceste cursuri pot participa atât elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, cât şi orice altă persoană care doreşte să susţină examenul de bacalaureat în acest an.

“În acest an, activităţile de pregătire se vor desfăşura hibrid: cu prezenţă fizică la cursurile de limba şi literatura română şi online la matematică şi informatică. (…) Participarea la toate aceste activităţi de pregătire este gratuită. Cursanţii îşi pot alege modulele la care participă în funcţie de propriile opţiuni”, a precizat sursa citată.

Despre sesiuni: unde se găsesc detalii și programul complet

Atât informaţiile privind platforma şi conectarea pentru cursurile desfăşurate online, dar şi programul complet al activităţilor, sunt afişate pe site-ul admitere.unitbv.ro, la secţiunea “pregătire bacalaureat”.

Pentru limba şi literatura română cursurile se vor desfăşura în format fizic în corpul T al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula Nicolae Titulescu, B-dul Eroilor nr. 25, începând cu data de 25 martie.

Pentru matematică şi informatică, sesiunile de pregătire se vor desfăşura în format online şi vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 2 martie – matematică şi 3 martie – informatică.

Universitatea Transilvania din Braşov organizează gratuit cursuri de pregătire pentru bacalaureat de peste 10 ani, susţinute de cadre didactice universitare, mai transmite Agerpres.

Sursa: Edupedu.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide