Despre presa franceză putem să spunem doar un singur lucru: se numără printre cele mai vechi modalități de preparare ale cafelei. Tot ce e nevoie e să adăugați cantitatea de cafea dorită, apoi să adăugați apă fierbinte peste. Amestecați și puneți capacul, apoi așteptați timp de 4 minute pentru infuzare.
Aceasta metodă este perfectă pentru momente în care te grăbești, dar nu vrei nici în ruptul capului să renunți la cafeaua ta. Ai nevoie de un filtru de cafea, pe care să îl așezi peste o cană. Se pune apoi cafeaua în el și se toarnă apa cât mai lent cu putință.
Chiar dacă această modalitate de preparare a cafelei necesită mult timp, vă asigurăm că merită. Cafeaua măcinată se lasă la infuzat în apă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore sau chiar mai mult.
Pentru mulți dintre noi, un latte preparat ca la carte este tot ceea ce ne dorim, dar ce facem atunci când nu avem un expresor profesional?
Input your search keywords and press Enter.