BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Diminețile tale nu vor mai fi la fel!

 

Presa franceză:

Despre presa franceză putem să spunem doar un singur lucru: se numără printre cele mai vechi modalități de preparare ale cafelei. Tot ce e nevoie e să adăugați cantitatea de cafea dorită, apoi să adăugați apă fierbinte peste. Amestecați și puneți capacul, apoi așteptați timp de 4 minute pentru infuzare.

 

Folosiți-vă de un filtru

Aceasta metodă este perfectă pentru momente în care te grăbești, dar nu vrei nici în ruptul capului să renunți la cafeaua ta. Ai nevoie de un filtru de cafea, pe care să îl așezi peste o cană. Se pune apoi cafeaua în el și se toarnă apa cât mai lent cu putință.

 

Cafea presată la rece

Chiar dacă această modalitate de preparare a cafelei necesită mult timp, vă asigurăm că merită. Cafeaua măcinată se lasă la infuzat în apă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore sau chiar mai mult.

 

Cum să prepari spumă de lapte acasă

Pentru mulți dintre noi, un latte preparat ca la carte este tot ceea ce ne dorim, dar ce facem atunci când nu avem un expresor profesional?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide