TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Diminețile tale nu vor mai fi la fel!

 

Presa franceză:

Despre presa franceză putem să spunem doar un singur lucru: se numără printre cele mai vechi modalități de preparare ale cafelei. Tot ce e nevoie e să adăugați cantitatea de cafea dorită, apoi să adăugați apă fierbinte peste. Amestecați și puneți capacul, apoi așteptați timp de 4 minute pentru infuzare.

 

Folosiți-vă de un filtru

Aceasta metodă este perfectă pentru momente în care te grăbești, dar nu vrei nici în ruptul capului să renunți la cafeaua ta. Ai nevoie de un filtru de cafea, pe care să îl așezi peste o cană. Se pune apoi cafeaua în el și se toarnă apa cât mai lent cu putință.

 

Cafea presată la rece

Chiar dacă această modalitate de preparare a cafelei necesită mult timp, vă asigurăm că merită. Cafeaua măcinată se lasă la infuzat în apă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore sau chiar mai mult.

 

Cum să prepari spumă de lapte acasă

Pentru mulți dintre noi, un latte preparat ca la carte este tot ceea ce ne dorim, dar ce facem atunci când nu avem un expresor profesional?


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide