TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

,,Datorită curajului lor, românii au devenit mai puternici, valorile și simbolurile vitejiei acestui popor au căpătat renume!”

Filiala Județeană Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”, a organizat un simpozion în cinstea eroilor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și întregirea neamului românesc. Prezent la acest simpozion, Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a transmis un mesaj de mulțumire, precizând că datorită lor, românii au devenit mai puternici, valorile și simbolurile vitejiei acestui popor au căpătat renume.

,,Am participat, astăzi, la simpozionul dedicat memoriei eroilor români căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și întregirea neamului românesc, organizat de Filiala Județeană Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria”.
Salut reeditarea cărții „Monumentele eroilor dâmbovițeni – memorii eterne ale neamului românesc”, precum și apariția publicației „Eroica”. Mă bucur că, în calitate de președinte al Consililui Județean Dâmbovița, am putut contribui la apariția celei de-a III-a ediții a cărții dedicate monumentelor eroilor dâmbovițeni.
De asemenea, am transmis un mesaj plin de recunoștință celor 40 de veterani din județul Dâmbovița. Datorită curajului lor, românii au devenit mai puternici, valorile și simbolurile vitejiei acestui popor au căpătat renume, iar națiunea a triumfat.”
La eveniment au participat: subprefectul județului Dâmbovița, Ana Maria Dragotă, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, preotul Marian Puiescu – reprezentantul Arhiepiscopiei Târgoviștei, cadre militare și veterani de război.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide