TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan- Mesaj de Ziua Pământului!

De Ziua Pământului, președintele Corneliu Ștefan împreună cu un grup de oamenii au mers pentru a planta pomișori. Acesta a precizat că mediul înconjurător este foarte important și îi îndeamnă pe oameni, să facă cât mai multe lucruri pentru a face bine planetei.
,,Schimbările climatice nu mai sunt o amenințare viitoare, deja își fac simțită prezența. Azi, de Ziua Pământului, trebuie să ne readucem aminte cât de important este mediul înconjurător.
Este de datoria noastră să luăm cele mai bune măsuri pentru a ne proteja planeta și trebuie să conștientizăm faptul că, doar printr-un efort comun, vom stopa înrăutățirea climei.
Plantarea unui copac, reciclarea gunoiului, folosirea mijloacelor de transport în comun, utilizarea chibzuită a energiei pot fi măsuri care, adoptate de noi toți, fac un bine planetei noastre.
Pământul este casa noastră și trebuie să avem grijă de el, pentru noi și pentru copiii noștri!” a transmis președintele CJD.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide