TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan- Mesaj de Ziua Pământului!

De Ziua Pământului, președintele Corneliu Ștefan împreună cu un grup de oamenii au mers pentru a planta pomișori. Acesta a precizat că mediul înconjurător este foarte important și îi îndeamnă pe oameni, să facă cât mai multe lucruri pentru a face bine planetei.
,,Schimbările climatice nu mai sunt o amenințare viitoare, deja își fac simțită prezența. Azi, de Ziua Pământului, trebuie să ne readucem aminte cât de important este mediul înconjurător.
Este de datoria noastră să luăm cele mai bune măsuri pentru a ne proteja planeta și trebuie să conștientizăm faptul că, doar printr-un efort comun, vom stopa înrăutățirea climei.
Plantarea unui copac, reciclarea gunoiului, folosirea mijloacelor de transport în comun, utilizarea chibzuită a energiei pot fi măsuri care, adoptate de noi toți, fac un bine planetei noastre.
Pământul este casa noastră și trebuie să avem grijă de el, pentru noi și pentru copiii noștri!” a transmis președintele CJD.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide