BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Majorările au început să fie resimțite și de șoferi care în prezent trebuie să scoată mai mult din buzunar pentru aceeași cantitate de combustibil.

Dacă pe 30 octombrie 2020, prețul mediu pentru un litru de benzină era 4,5 lei, la un an distanță prețul care apărea la pompă este 6,34 lei, adică în 12 luni s-a majorat cu 40%.

 

După cum arată datele de la peco-online.ro, cel mai mic preț pe litrul de benzină este în București și costă 6,25 lei pe litru, iar litrul de motorină costă 6,37 lei. Costul pentru GPL este puțin peste 3,25 lei pe litru.

Și în marile orașe prețurile sunt apropiate de cele din Capitală. În Cluj de exemplu prețul la motorină este de 6.30 lei, cel la benzină de 6.25 lei, iar GPL-ul costă 3,28 lei. La Timișoara, benzina ajunge la 6,26 lei pe litrul, motorina la 6,35 litrul și 3,29 litrul de GPL.

Nu în ultimul rând, în Constanța pentru un litru de benzină se plătește 6,28 lei, pentru motorină 6,31 și 2,80 lei pe litrul de GPL.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide