TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prima declarație a lui David Popovici după ce a terminat pe locul 6 în finala de 100 de metri de la mondialele din Japonia!

 

 

David Popovici a declarat, joi, după ce a ratat podiumul și în proba de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de la Fukuoka, că trebuie să se antreneze mai bine pentru a remedia ceea ce nu a mers perfect, el arătându-se astfel optimist în privinţa viitorului. „Imediat ce am atins peretele la 200 de metri, mi-a trecut prin cap acest gând: «Trebuie să mă antrenez mai bine». Trebuie să mă antrenez mai mult şi, cel mai important, trebuie să fiu mai consecvent, pentru că, acesta este liantul care uneşte totul”, a spus Popovici, potrivit olympics.com. „Din fericire pentru mine, ceea ce nu a mers perfect aici se poate antrena, aşa că atâta timp cât am grijă de pregătirea mea, să fiu mai consecvent decât am fost anul acesta, care a avut multe suişuri şi coborâşuri, voi fi bine”, a adăugat sportivul, potrivit News.ro.

SURSA: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide