TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Prima demisie de la Barca după plecarea lui Messi! Scrisoare pentru Laporta: „Credeam că poți să îl înfrunți pe Perez!”

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona a șocat lumea fotbalului.

Odată cu plecarea lui Messi a apărut și prima demisie de la Barcelona, mai ales după ce au apărut informații conform cărora președintele Laporta l-a sacrificat pe argentinian pentru a rămâne în SuperLigă, după cum a spus chiar președintele La Liga, Tebas.

Jaume Llopis, membru al Comision Espai Barca, cei care se ocupă de proiectul de transformare a facilităților clubului, și-a dat demisia la doar câteva ore de laconferinta de presa a superstarului argentinian.

Profesor la școala de afaceri de la Universitatea din Navarra, specializat în departamentele de strategie și organizare corporativă, Llopis s-a arătat dezamăgit de președintele clubului, Joan Laporta. Mai mult, i-a scris și o scrisoare acestuia, conform SPORT.

 

 

 

„Credeam că ești singurul în stare să îl înfrunte pe Florentino!”

„Dragă J0an:

M-ai dezamăgit, credeam că ești singurul în stare să îl înfrunte pe Florentino. Nu am toate detaliile, însă sigur s-ar fi putut face mai mult pentru ca Messi să rămână.

Messi era patrimoniu important al Barcelonei.

Vom vedea când va apărea SuperLiga, dacă apare, și între timp, întărind PSG-ul și facilitând transferul lui Mbappe la Madrid. Planul perfect al lui Florentino. Vei intra în istorie drept președintele care l-a dat afară pe Messi. 

Îți mulțumesc pentru încrederea de a mă pune în Comision Espai Barca, și, chiar dacă nu există o numire oficială sau responsabilitate, cred că am aportat cu lucruri pozitive, însă mă văd obligat să îmi dau demisia pentru că vreau să am libertatea de a-mi exprima părerile.

Îți doresc mult succes”, se arată în scrisoarea lui Jaume Llopis către Laporta.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide