TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primăria Municipiului București, împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Proedus, Circul Metropolitan și ARCEN au organizat, pentru al doilea weekend consecutiv, în perioada 31 iulie – 01 august, mai multe evenimente pentru promovarea adopției câinilor din adăposturile ASPA.

„Astfel, sâmbătă și duminică, în timpul dimineții, a fost organizat un târg de adopții în Parcul Izvor, cu sprijinul Circului Metropolitan București, iar în timpul serii, cățeii, însoțiți de angajați ASPA și voluntari Proedus și ARCEN, au ieșit la plimbare pe șoseaua Kiseleff, pentru a fi mai aproape de oameni, în cadrul proiectului «Străzi deschise»”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Sursa citată mai precizează că în urma evenimentelor din acest weekend, 14 câini și-au găsit un nou cămin.

„Mulțumim voluntarilor Proedus și ARCEN pentru sprijinul acordat în derularea activităților pentru promovarea adopției cățeilor.

Colaborarea dintre ASPA, Circul Metropolitan București, Proedus și ARCEN este la început, evenimente asemănătoare urmând a fi organizate în fiecare weekend, până pe 26 septembrie”, mai transmite PMB.

Sursa: G4 Media

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide