BREAKING NEWS
  • 18:02 » Care este Supermarket-ul tau preferat de Sarbatori?
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primarul comunei dâmbovițene Cojasca, reținut în urma perchezițiilor de marți împreună cu alți sase funcționari ai primariei.

Sursa foto: facebook Victor Gheorghe

Primarul comunei dâmbovițene Cojasca, Victor Gheorghe, alături de alți șase funcționari publici au fost reținuți pe bază de ordonanță fiind introduși în arestul IPJ Dâmbovița. Edilul este anchetat într-un dosar penal deschis în legătură cu acordarea mai multor vize de flotant. Percheziții au avut loc marți, sediul primăriei, dar și domiciliul edilului.

Alături de edil au fost reținuți și șase funcționare, doi de la SPCLEP Cojasca și patru din alte birouri. Cu toții sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată și fals intelectual în formă continuată. Edilul mai este cercetat pentru instigarea și complicarea infracțiunilor de mai sus.

Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată (art. 297 CP), fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată (art. 320 CP), fals informatic în formă continuată (art. 325 CP) și fals intelectual în formă continuată (art. 321 CP) – cei șase funcționează publice și instigă și complică aceste infracțiuni – primarul.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide