TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primarul Cristian Stan: ”Astăzi marcăm finalul lucrărilor importante la proiectul centurii rutiere a Municipiului Târgoviște”

Traficul rutier pe ambele poduri de la Teiș a fost deschis. Acest moment, declară primarul Municipiului Târgoviște, reprezintă “punctul final al lucrărilor pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii ocolitoare, poate cel mai important proiect care a vizat vreodată infrastructura rutieră a municipiului Târgoviște!” Cristian Stan a descris, într-o conferință de presă, care sunt principalele repere ale proiectului:

„Suntem pe podul nou de la Teiș și marcăm astăzi o premieră. Este pentru prima dată când pe această zonă se circulă pe două poduri, pe două benzi pe sens și, totodată, marcăm finalul lucrărilor importante pe proiectul de reabilitare și modernizare a centurii rutiere a Municipiului Târgoviște.

Mai avem de făcut numai marcajele și remedierile în vederea recepției, pe toate cele cinci loturi care au alcătuit proiectul. Ca și indicatori principali realizați, aproximativ 15 km de drum, 12 km de canal canalizare, nu mai puțin de cinci pasarele reabilitate, două poduri noi  făcute de la zero.

De asemenea, avem patru stații de pompare făcute în zone importante de pe centură și aș reaminti Petru Cercel sau stația de pompe de lângă Complexul Turistic și de Natație dar și stația de pompe de la Valea Voievozilor. Toate acestea la un loc realizând poate cel mai ambițios proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere a Municipiului Târgoviște. Mă bucur că am ajuns la final, mă bucur că reușim ca în Târgoviște să avem o centură reabilitată, modernizată”– a declarat primarul Municipiului Târgoviște.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide