TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan în TOP 10 manageri din administrație în cadrul revistei Capital!

 

Bucurie inedită pentru Primarul Muncipiului Târgoviște. Revista Capital i-a acordat meritul, de a fi ,,un mare colectiv de fonduri europene din România.”

,,Sunt foarte, foarte mândru să fiu selectat și inclus în acest -„clasament”, în TOP 10 manageri din administrație. Sunt mândru pentru noi toți, căci aici e vorba de Târgoviște – arătăm transformările bune din ultima perioadă și despre echipă – parteneriatul dintre cei care suntem în serviciul comunității și comunitatea în sine.” a transmis primarul pe pagina sa de facebook.

Printr-un interviu acordat revistei, edilul a precizat despre relația avută cu administrația centrală, despre cum a fost ignorată administația locală din Târgoviște, dar și încercări pe care le-au avut în perioada pandemiei. Acesta a mai avut un sfat pentru persoanele care vor să devină primari, să asculte cetățeanul.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide