BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cadavrul copilului găsit parţial incendiat la marginea unui cimitir din localitatea arădeană Bujac aparţine unei fete de 5-6 ani care a fost lovită cu un corp contondent în zona capului, apoi a fost incendiată în zona picioarelor. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea fetei.

 

Procurorul Ruxandra Tarcea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a declarat pentru News.ro că procurorii au stabilit că trupul copilului găsit la marginea cimitirului din localitatea Bujac, judeţul Arad, aparţine unei fete de 5-6 ani.

”Procurorul de caz stabilit că acel cadavru găsit lângă cimitir aparţine unei persoane minore de 5-6 ani. A fost lovită cu un corp contondent în zona craniană, iar incendierea a fost făcută în zona picioarelor. Se lucrează la identificarea cadavrului, mai ales că nu a fost reclamată nicio dispariţie în zonă, în ultima perioadă”, a declarat Ruxandra Tarcea.

 

Procurorii fac în continuare expertize şi audieri.

 

Iniţial cercetările au fost pentru omor şi profanare de cadavre, însă încadrarea juridică s-ar putea schimba în violenţă în familie, dacă se dovedeşte că părinţii fetiţei sunt vinovaţi de decesul acesteia.

 

Anchetatorii nu exclud ca trupul fetiţei să fie al unui copil de altă origine, posibil afgană, mai ales că în zonă au fost văzute adeseori grupuri de migranţi.

 

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursa: Știri pe surse

 

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide