BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primul centru drive-thru din Prahova, așteaptă persoanele dornice, să se vaccineze, în perioada 27-30 mai, în parcarea de la Ploieşti Shopping City!

𝗣𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗿𝗶𝘃𝗲-𝘁𝗵𝗿𝘂 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗮 te aşteaptă, în perioada 27 – 30 mai 2021, în parcarea de la Ploieşti Shopping City!
Vaccinarea direct în maşina personală va fi realizată simplu, rapid şi în condiţii de maximă siguranţă.
Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer-BioNTech.
Programul de administrare a dozelor de vaccin este următorul:
Joi 27 mai, între orele 12.00 – 20.00
– În zilele de 28, 29 si 30 mai, între orele 08.00 – 20.00
Persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta în parcarea centrului comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).
Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria comunei Blejoi în parteneriat cu Ploiești Shopping City, dar și cu sprijinul DSP Prahova, ISU Prahova, IPJ Prahova, IJJ Prahova, SAJ Prahova și STS.
Împreună, învingem pandemia! – informează ISU PRAHOVA

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide