BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Principalele evenimente ale lunii octombrie

Lună nouă în Balanță. Acesta este primul mare eveniment astral al lunii, care debutează din data de 6 octombrie. Zodiile de apă și de foc sunt sfătuite de astrologi să se ocupe în această zi de echilibrul din relațiile profesionale și familiale. Luna și Soarele se întâlnesc în Balanță, favorizând parteneriatele, noile contracte și investițiile de mare succes pe viitor.

 

Zodiile de aer și de pământ vor simți nevoia să facă o serie de schimbări majore în viața sentimentală. Unele zodii sunt mult mai dispuse să asculte oamenii din jur și să țină cont de părerile celor dragi, ceea ce va diminua o serie de conflicte care au fost greu de aplanat până acum.

Peste doar trei zile, pe data de zece octombrie, o altă planetă majoră finalizează retrogradarea. Este vorba despre Saturn. Mișcarea sa printre planete va face zodiile de foc să aibă mai mult simțul responsabilității ș să își stabilească o serie de obiective pe termen lung, care îi vor aduce succes.

 

Octombrie se încheie cu Luna plină în Berbec. Evenimentul astral va avea loc pe data de 20. Începe să se simtă revenirea de sezon a Scorpionului, schimbare astrală care debutează din 23 octombrie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide