TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pe val după apariţia cărţii sale Spare, tradus în limba română Rezervă, Prinţul Harry nu se sfieşte să glumească pe tema tradiţiilor regale. A făcut-o aşadar şi la începutul unei celebre emisiuni de peste Ocean. Ajuns pe platourile de filmare să-şi promoveze cartea, acesta a fost întâmpinat de o fanfară. Artiştii purtau însă replici ale uniformei oficiale purtate de Cavaleria Casei Regale britanice, iar momentul ar fi fost dedicat nu lui Harry, a spus gazda show-ului, Stephen Colbert, ci actorului Tom Hanks.

O glumă, care spun specialiştii, ar fi o nouă…desconsiderare a familiei regale britanice. În timpul interviului cu Stephen Colbert, Harry ar fi explicat şi de ce a povestit că a ucis 25 de afgani în timpul misiunilor sale. Prinţul care a făcut parte din armata britanică ani de zile a declarat că vrea să-i convingă astfel pe veterani să nu se mai simtă vinovaţi şi speră că astfel va reduce riscul de suicid în rândul foştilor militari.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide