BREAKING NEWS
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
  • 17:59 » ‘Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu’: România va centraliza stocurile de alimente
  • 17:57 » China îi cere lui Biden să nu-i „subestimeze determinarea fermă” de a-şi „apăra suveranitatea şi integritatea teritorială”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primele alegeri locale organizate în localitățiile Șelaru, Mătăsaru și Uliești!

Procesul de alegeri interne din partidul PRO România Dâmbovița, au fost demarate, în organizațiile locale din Șelaru, Mătăsaru și Uliești. Președintele PRO România Adrian Țuțuianu, a precizat că obiectivul, este ca până la finalul acestui an, să fie alegeri în toate cele 89 de filiale, culminând cu alegerile pentru conducerea județeană.

,,Vreau să fac și câteva mențiuni. E un efort organizatoric uriaș pe care ni l-am propus, într-o perioadă nu tocmai ușoară. Dar sunt bucuros să văd că toți cei care au susținut proiectul nostru anul trecut, cvasitotalitatea dintre ei oameni noi în politică și administrație, dezamăgiți de prestația „vechilor” partide, au rămas lângă noi, ba au convins și pe alții să ni se alăture. E genul de implicare pe care îl aștept din partea tuturor organizațiilor din țară, să creștem om cu om, în fiecare sat, comună, municipiu.

Vedeți că liderii naționali precum Victor Ponta și Corina Cretu sunt din ce în ce mai prezenți în spațul public, cu opinii pertinente pe subiectele majore. Dar efortul lor de promovare națională trebuie dublat de efortul nostru de organizare. În 2024 vom fi un partid important, relevant, pe propriile noastre picioare, dacă vom fi mai bine organizați decât în 2020. Vă promit!” a transmis președintele PRO România Adrian Țuțuianu

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide