BREAKING NEWS
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Probleme uriașe pentru Bănel Nicoliță » Ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară!

Bănel Nicoliță (36 de ani)
Bănel Nicoliță (36 de ani), fost jucător la FCSB, s-ar confrunta cu probleme serioase. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor ar avea datorii mari la cămătari și ar fi fugit din țară, încercând să găsească bani pentru a-și putea plăti împrumutul.
Patronul celor de la FC Făurei, formație din Liga 3, are mari probleme financiare după ce a investit la echipa din localitatea sa.După ce a divorțat din cauză că investea toți baniii în echipă și nu-și mai petrecea deloc timp cu familia, Bănel a rămas fără nimic. Apartamente, bunuri, banii economisiţi din cariera de fotbalist ar fi fost pierdute de fostul fotbalist, astfel că acesta s-ar fi împrumutat la cămătari pentru a putea supraviețui.

Potrivit Fanatik, Bănel ar fi împrumutat 100.000 de euro de la interlopi, bani pe care acum nu are să-i înapoieze. Prin urmare, acesta ar fi plecat în America de frica acestora și în speranța că va face rost de sumă de bani necesară.

Din America, Bănel ar fi mers în Mexic, unde ar fi fost aproape să fie reținut, după ce se găsiseră nereguli la traversarea graniței. Momentan, el a rămas în străinătate, fiindu-i frică să se întoarcă în țară.

Peste 300.000 de euro investiți la Făurei

Alegerea de a fi finanțator la CS Făurei a fost decisivă în colapsul financiar al fostului mijlocaș. Chiar dacă a investit o sumă enormă pentru un club de Liga 3, Bănel declara că este fericit că a reușit să realizeze ceva la formația din locul natal.

”Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam”
Bănel Nicoliță

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide