TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Procurorii cer 10 luni de închisoare pentru Benzema în dosarul sextape-ului lui Valbuena

Karim Benzema (33 ani) se află într-o formă de zile mari la Real Madrid.

Atacantul francez a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Real Madrid în ultimele sezoane, în special după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar acum se bucură de un nou start fabulos, cu 11 goluri în tot atâtea meciuri.

Benzema a fost rechemat și la naționala Franței, acolo unde a fost inclus în lot pentru Euro 2020, dar și pentru Nations League, însă acum s-a lovit de probleme pe plan personal. Scandalul din 2015 îi pune mari probleme atacantului de la Real Madrid.

Jucătorul este acuzat de șantaj asupra coechipierului său de la națională, Mathieu Valbuena. Benzema l-ar fi șantajat și amenințat pe Valbuena că dacă nu va primi o sumă de bani, va publica un sextape în care jucătorul apare.

Cerințe dure ale procurorilor

Miercuri a început procesul în cazul menționat mai sus, însă Karim Benzema nu s-a prezentat la tribunalul din Versailles, fiind prezent doar avocatul său.

Conform RMS Sport, procurorii cer 10 luni de închisoare cu suspendare pentru Karim Benzema și o amendă de 75 000, în timp ce pentru Mustapha Zouaoui, cel care este considerat instigatorul în acest caz, se cer 4 ani de închisoare și o amendă de 15 000 de euro.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide