BREAKING NEWS
  • 9:19 » Studiu. Efect neașteptat al pandemiei: oamenii par mai atrăgători când poartă mască de protecție
  • 8:17 » Doi copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren
  • 1:58 » Noua inselatorie : Pagina Lidl creata pe 16 Ianuarie 2022!
  • 0:51 » Un „păianjen” cosmic este sursa unor radiații gamma puternice
  • 0:22 » Bistrita : Mașina lovită de tren, adolescenti morti
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Procurorii militari cercetează locul unde a aterizat forțat elicopterul american!

Procurorii militari cercetează locul unde a aterizat forțat elicopterul american.

Procurori de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București s-au deplasat în Piața Charles de Gaulle din Capitală pentru a cerceta împrejurări în care un elicopter american a aterizat forțat joi și a lovit doi stâlpi de iluminat. Conform imaginilor, elicopterul american era în survol alături de alte cinci elicoptere, însă un moment dat a pierdut din altitudine brusc și a aterizat forțat în sensul giratoriu de pe bulevardul Aviatorilor, în Piața Charles de Gaulle. Elicopterul a doborât doi stâlpi de iluminat, care au căzut pe două mașini, fără să existe răniți.

Trafic restricționat în urma incidentului aviatic din centrul Capitalei

Traficul este restricționat complet joi între Piața Charles de Gaulle și Statuia Aviatorilor și parțial pe Calea Dorobanților, iar pentru Arcul de Triumf se circulă pe un singur sens, după ce un elicopter care participă la un zbor de antrenament pentru Ziua Aviației a aterizat în sensul giratoriu . Locul incidentului a fost încercat de forțele de ordine. La fața locului se găsesc reprezentanți ai Poliției Rutiere, Jandarmeriei, echipaj SMURD, cadru ale Ministerului Apărării Naționale, precum și o autospecială a Poliției – Laborator Criminalistic. În urma aterizării forțate a elicopterului au fost avariate două mașini și doi stâlpi de iluminat, potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere.

Reacția Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a anunțat că urmărește îndeaproape incident în care a fost implicat elicopterul american aterizat de urgență.

‘Ambasada SUA este conștientă de incident și urmează îndeaproape evoluții. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile ‘, este mesajul transmis de misiunea diplomatică.

sursa- dcnews


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide