BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unui profesor de religie de la o şcoală din Alexandria, judeţul Teleorman. Mama unui elev a reclamat că dascălul l-a agresat pe fiul ei.

Un profesor de religie de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Alexandria este cercetat penal după ce mama unui elev de 10 ani l-a reclamat la Poliţie. Femeia a făcut plângere pe numele profesorului, acuzându-l că i-a lovit copilul în timpul orei de curs.

„La data de 25.11.2021, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Alexandria şi lucrătorii Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi telefonic de către conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12,00, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unităţii de învăţământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său în timpul unei ore de curs din data de 24.11.2021”, a transmis IPJ Teleorman.

Femeia a mers ulterior la sediul Poliţiei Alexandria unde a depus plângere penală pe numele profesorului de religie pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchetul competent.

Tot în cursul zilei de joi, Poliţia Capitalei a anunţat că agenţi din cadrul Secției 1 Poliție au declanșat verificări cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare în care un profesor de la Liceul Jean Monnet dansează lasciv cu o elevă. Între timp, profesorul de muzică a demisionat, a anunţat directorul Liceului „Jean Monnet”, Diana Răducanu, pentru Click.ro.

Sursa Romaniatv.net


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide