TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În cursul zilei de ieri am purtat discutii cu dl. Sorin Câmpeanu, ministrul Educației si cercetării, care ne oferă sprijin în demersul nostru de construcție a liceului din Snagov și a Centrului Medical din Ciofliceni.
Constructia liceului presupune obținerea unor avize pentru demolarea unei părți a vechilor clădiri și conservarea unor picturi protejate și aflate în patrimoniul național.
De asemenea, construcția centrului medical presupune obținerea mai multor avize pentru demolarea construcțiilor unde acesta va fi amplasat, în speță, pe locul vechii grădinițe.
Totodată, proiectele din zona educațională ce vizează dezvoltarea localității noastre, au reprezentat unul din subiectele întâlnirii cu domnul ministru.
Ne dorim ca parcursul birocratic al documentelor să fie unul cât mai scurt astfel încât proiectele să intre în linie dreaptă și să înceapă construcția clădirilor!
Primarul comunei Snagov Mihai ANGHEL
sursa : facebook

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide