TRENDING
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
  • 22:08 » Muștarul din comerț conține doar 10% boabe de muștar: ce au descoperit specialiștii pe rafturile magazinelor din România
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În cursul zilei de ieri am purtat discutii cu dl. Sorin Câmpeanu, ministrul Educației si cercetării, care ne oferă sprijin în demersul nostru de construcție a liceului din Snagov și a Centrului Medical din Ciofliceni.
Constructia liceului presupune obținerea unor avize pentru demolarea unei părți a vechilor clădiri și conservarea unor picturi protejate și aflate în patrimoniul național.
De asemenea, construcția centrului medical presupune obținerea mai multor avize pentru demolarea construcțiilor unde acesta va fi amplasat, în speță, pe locul vechii grădinițe.
Totodată, proiectele din zona educațională ce vizează dezvoltarea localității noastre, au reprezentat unul din subiectele întâlnirii cu domnul ministru.
Ne dorim ca parcursul birocratic al documentelor să fie unul cât mai scurt astfel încât proiectele să intre în linie dreaptă și să înceapă construcția clădirilor!
Primarul comunei Snagov Mihai ANGHEL
sursa : facebook

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide