TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, marți, 11 mai 2021, s-au încheiat cele 25 proiecte social-filantropice derulate prin intermediului Fondului pastoral eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, proiecte ce au debutat în luna aprilie a acestui an, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului.
Valoarea totală a proiectelor a fost de 25.786 lei, iar de ele au beneficiat 856 de persoane din parohii defavorizate, din toate cele cinci protoierii ale Eparhiei noastre. Au fost finanţate activităţi social-filantropice, în cadrul cărora s-au oferit produse igienico-sanitare, alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte unor persoane aflate în dificultate, copii, adulți sau bătrâni.
Acest demers, inițiat de către Înaltpreasfinția Sa va continua, cu cea de a doua etapă, la finalul acestui an, în perioada Sărbătorii Nașterii Domnului.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTE

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide