TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Câţiva români s-au adunat în Piaţa Constituţiei pentru a manifesta împotriva creşterilor preţurilor la carburanţi.

„Ne adunăm din toată țara în parcarea mare din Piața Constituției din București (Casa Poporului) la ora 17:00 pentru a transmite guvernanților și politicienilor mesajul răspicat al tuturor românilor care au protestat zilele acestea la pompe împotriva prețurilor aberante”, anunţă pe Facebook organizatorul evenimentului „Toți la București contra scumpirii carburanților!”.

Potrivit anunţului, în parcarea din Piaţa Constituţiei au stabilit unde să se oprească pentru a alimenta „de banii care ne-au mai rămas”.

Ulterior, circa 50 de maşini au blocat pentru aproximativ 30 de minute două benzinării din zona Unirii.

„Punctul final al evenimentului este Piaţa Victoriei, în fața Guvernului, ora 19.00″, precizează organizatorul protestului.

Joi, 30 iunie, Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență privind compensarea cu 50 de bani a prețului pentru litrul de combustibil la pompă. „S-a aprobat această reducere. 25 de bani vor fi suportați de la bugetul de stat, iar 25 de bani vor fi o reducere comercială pe care o vor aplica voluntar lanțurile de benzinării. Ordonanța intră în vigoare în această noapte, iar eu mă aștept ca în perioada imediat următoare să vedem companii care aplică această ordonanță”, a explicat ministrul Virgil Popescu.

 

sursa: libertatea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide