TRENDING
  • 8:05 » DUREREA LIGIEI DECA
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Protest spontan la uzina Dacia. Motivul pentru care sute de muncitori au întrerupt munca:

Un protest spontan a fost inițiat la Mioveni. Muncitorii de la uzina Dacia au interrupt lucrul pentru aproape două ore în această dimineață. Care este motivul?

Peste 300 de angajați de la uzina Dacia au întrerupt munca în dimineața zilei de miercuri, 1 iulie. Prin acest protest, angajații din cadrul secției Montaj au solicitat suplimentarea personalului. La uzina de la Mioveni au intrat în producție trei modele noi. Este vorba despre Dacia Logan, Sandero Stepway și Duster facelift. Iar angajații au nevoie de sprijin pentru asamblarea acestora.

Muncitorii au motivat cerința lor prin faptul că modelele noi au dotări noi, complexe, care necesită timp suplimentar față de modelele din generațiile precedente.

Ritmul benzilor de asamblare a rămas însă, neschimbat, în ciuda faptului că acolo se construiesc mașini noi. Este vorba despre 65 de unități pe oră.

Muncitorii de la uzina Dacia au primit o veste bună după acest protest spontan

“A fost un protest spontan la departamentul Montaj General, cu privire la mai multe posture de lucru, posture ce, din punctul de vedere al oamenilor, sunt încărcate […] Derulăm alte proiecte și volumul de lucru este mai încărcat”, a explicat pentru “Adevărul” Viorel Ungureanu, liderul de sindicat Dacia.

Muncitorii de la Mioveni au primit deja o veste bună. “Am convenit cu conducerea de la Dacia să se facă o suplimentare de personal în acele zone, până când se vor găsi soluții de ameliorare a condițiilor”, a adăugat Viore Ungureanu.

O filmare postată pe canalul de YouTube “Sursa Ta” arată muncitorii în timpului protestului spontan.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide