BREAKING NEWS
  • 10:00 » Surprinși de greva STB, bucureștenii s-au înghesuit la metrou. Metrorex: Sunt în circulație toate trenurile disponibile
  • 9:57 » Uniunea Europeană vrea să reglementeze „Metaversul”
  • 9:54 » Polițistul care a ucis cu mașina o fetiță de 11 ani refuză să dea declarații
  • 9:49 » Femeia jefuită într-o scară de bloc din București: Mi-a dat în cap. Locuiesc de 40 de ani aici, dar cu frică n-am stat
  • 9:47 » NEWS ALERT Biden: Cred ca Putin va intra în Ucraina. Trebuie sa facă o mișcare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște, medaliații la Arad! Raul Voicu a obținut medalia de aur!

Potrivit Clubului Sportiv Târgoviște– Ediția din acest an a Cupei României pentru cadeți a fost un real succes pentru pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște. Boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au obținut rezultate deosebite la competiția găzduită de sala de sport a Universității ” Aurel Vlaicu”  din Arad, în perioada 10-15 mai. În urma unor evoluții foarte bune, pugiliștii clubului nostru au reușit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.

Cel mai prețios rezultat a fost obținut de Raul Voicu, la categoria +90 de kilograme. În urma unei evoluții excelente, sportivul clubului nostru a cucerit aurul după ce obținut victorii pe linie în ringul arădean.

Alți doi pugiliști de la CS Târgoviște care au urcat pe podium au fost Mario Anca (cat. 90 kg) și Alexandru Marcu (72 kg). După ce au ieșit învingători în finalele mici, ambii au intrat în posesia bronzului.

În schimb, la copii, într-un test de verificare, Sașa Moiceanu a devenit câștigătorul categoriei 36 de kilograme.

Cupa României de Cadeți s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în actualul context epidemiologic.

Următoarea competiție la care vor lua parte pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște este Cupa României pentru juniori, ce va fi găzduită de orașul Zalău, în perioada 25-30 mai.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide