TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Rădoi anunță schimbări în echipă, deși a câștigat în Islanda: „Avem nevoie de forțe proaspete!” Ce a spus după victorie: „Să nu cădem în capcană”

România a câștigat meciul din deplasare cu Islanda, 0-2.

„Tricolorii” au reușit să se impună în deplasarea cu Islanda. Dennis Man a deschis scorul în minutul 47, iar Stanciu a dublat avantaju în minutul 84, după un contraatac rapid al României. Astfel, naționala lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 4 în clasament și rămâne cu șanse de calificare la Campionatul Mondial.

La finalul meciului, selecționerul României a vorbit despre victoria reușită de jucătorii săi, pe care o vede și ca pe o „revanșă” după eliminarea de anul trecut, tot de pe terenul Islandei, care a scos naționala din cursa pentru grupele Euro 2020. Totodată, Mirel Rădoi a comentat și alegerile făcute pentru primul 11.

„Nu am realizat mare lucru, a fost o victorie, o revanșă, de aici putem merge cu încredere mai mare pentru următoarea partidă. Nu putem să mai întoarcem nimic. E ușor de spus că batem tot, nu vreau să mă gândesc decât cum facem să recuperăm jucătorii cât mai repede. Vedem ce vom face și ce soluții vom avea pentru postul de atacant, trebuie să vedem ce soluții găsim în atac, trebuie să înscriem goluri.

Nu vreau să încerc să surprind, echipa e făcută în ziua meciului, după ora prânzului, trebuie să analizăm toate datele pe care le avem la dispoziție. nu mi-a fost greu cu titularizarea lui Rațiu, îl știu de la tineret, l-am avut la Jocurile Olimpice.

Aveam nevoie de un jucător cu talie la mijlocul terenului, de aceea l-am titularizat pe Dragoș. Jucătorii care au venit de pe bancă au făcut diferența, asta vreau să evidențiez. Le-am transmis că jucătorii care vin de pe bancă trebuie să vină cu un plus. 

Până la urmă e important să vedem cum facem să acumulăm cât mai multe puncte. Sunt curios să văd meciul Germaniei, aș vrea să văd sistemele de joc, să văd dacă Liechtenstein și-a păstrat același sistem”.

„Să nu cădem în capcană!”

În ciuda victoriei, Mirel Rădoi rămâne cu picioarele pe pământ și anunță că nu își dorește ca jucătorii săi să se entuziasmeze după această victorie și să trateze într-un mod superficial meciul cu Liechtenstein. Selecționerul anunță și că va efectua schimbări în primul 11 pentru meicul de pe teren propriu.

„Venim după victorie în Islanda, poate fi o doză prea mare de euforie și să nu cădem într-o capcană în care să putem să ne facem de râs contra Liechtensteienului.

Dacă ar fi să răspund ce simt, victoria le-o dedic băieților, am avut mare încredere în ei. Discutam cu staff-ul că după terminarea ședinței s-ar putea să fie câțiva supărați pentru că a durat 90 de minute. Cred că încep și ei să realizeze că nu putem să câștigăm decât prin sacrificii.

Au rămas pe teren băieții acum pentru a încerca să îi recuperăm cât mai repede. Cred că vor fi schimbări în primul 11, avem nevoie de forțe proaspete, de energie, să putem să stăm cât mai mult timp în jumătatea adversarului.

Nu m-am bucurat la goluri, e o partidă cu o presiune mare, trebuia să aștept și rezultatul. Au fost meciuri în care m-am bucurat și m-am bucurat prea devreme, am preferat să îmi păstrez echilibrul, mă gândeam că mă văd jucătorii și nu voiam să fiu euforic și să le transmit și lor o stare de relaxare”, a adăugat selecționerul.

  • EXCLUSIV | Rădoi anunță schimbări în echipă deși a câștigat în Islanda: „Avem nevoie de forțe proaspete!” Ce a spus după victorie: „Să nu cădem în capcană”
  • sursa:sport.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide