TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Rapid – CFR Cluj 2-0. Miță „Bursucul” » Iosif îl bate pe Petrescu folosindu-i strategia

Rapid - CFR Cluj, în etapa #12, live

Rapid a produs cea mai mare surpriză a etapei și a învins-o pe CFR Cluj cu 2-0, la Mioveni, în urma „dublei” lui Adrian Bălan. Echipa lui Dan Petrescu a fost de nerecunoscut și bifează a patra înfrângere în toate competițiile de când a revenit în Gruia.

Rapid – CFR Cluj 2-0. Cronică de Remus Răureanu: Miță „Bursucul”

Iosif îl bate pe Petrescu folosindu-i strategia. Rapidul s-a apărat cu atenție și a profitat de două atacuri ale lui Adrian Bălan. 

Dan Petrescu se apără foarte bine și profită de greșelile adversarilor, doar că și adversarii se apără excelent și sunt și mai buni hoți în momentele în care pot să atace. Adrian Bălan marchează două goluri, de fiecare dată el profită de apărarea foarte slabă a echipei care și-a creat o faimă tocmai prin defensiva grozavă.

Reperele nu mai există, Bălan e cotat ca un atacant insuficient de bun pentru Rapid, dar el o execută pe campioana României în două faze la limită, din care speculează perfect ocaziile. Vârful de care până și giuleștenii erau dezamăgiți înscrie la o pasă a lui Albu, apoi profită de o centrare a lui Sefer.

Nimic nu mai este așa cum arată calculele de pe foaie și cotele din transfermarkt.

Campioană fără vreo idee

CFR are un buget mai mare și a câștigat trofee, bani mai mulți. Rapid se apără cu toată echipa, într-un sistem 5-4-1 care este sinonim cu sârma ghimpată, și speculează fazele din care poate să obțină ceva.

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Giuleștenii fac 2-0 și nici ei nu știu exact cum, campionii domină fără rost și fără idei. Clujul are un buget și un lot imense, argumente care nu îi asigură punctele nici măcar când vișiniii joacă acasă la Mioveni, în fața a puțini spectatori și cu o distribuție care mixează prima ligă cu a doua. După ce se face 0-2 se mai joacă fotbal doar un pic, Rapidul se retrage și caută să apere avantajul, CFR nu e capabil să domine clar și să desfacă apărarea.

Sunt slabi Burcă, Deac, fotbaliști verificați la nivelul cel mai bun la care poate să ajungă fotbalul românesc, în cupele europene.

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

FINAL. Rapid – CFR Cluj 2-0

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide