TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Rareş Bogdan, despre eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că dacă se deschide subiectul retragerii a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, va fi discutat. El a precizat însă că deocamdată nu s-a pus problema retragerii candidatului PSD-PNL, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.
Rareș Bogdan a declarat despre Cătălin Cîrstoiu că „e foarte bun”. „Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a răspuns: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş.

„Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar „e o calamitate pentru Bucureşti”.

„Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

Liderii PSD au discutat, luni dimineață, despre varianta retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din competiția pentru Primăria Bucureștiului, din cauza prestației de până acum a candidatului, considerată de liderii ambelor partide implicate în susținerea acestuia drept „dezastruoasă” și din cauza plasării lui pe locul 3 în sondajele de opinie.

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide